Team ‘Klazien Hair & Beauty’

Maak kennis met onze enthousiaste specialisten

Klazien

Kapster | Nagelstyliste | Eigenaresse van de salon

Klazien heeft al ruim 40 jaar ervaring in het kappersvak. En daarbij heeft ze deze prachtige salon geheel eigenhandig en met veel passie opgezet. Klazien wil het liefst de hele dag met de handen in het haar zitten. Voor de mooiste kapsels en kleuren moet je zeker bij haar zijn! Maar ook worden de prachtige permanenten nog steeds gezet in onze salon. Klazien is bevoegd om in de schoonheidssalon aan de slag te gaan, maar haar dochter Gea heeft dit stokje van haar overgenomen. Maar de nagel afdeling is nog steeds van haar. Verzorgde handen wil toch iedere vrouw!

Gea

Huidexpert | Masseuse | Kapster | Mede-eigenerasse van de salon

Gea is de Huid Expert bij Klazien Hair en Beauty. Zij kan je huid weer laten stralen na een huid verbeterende behandeling in onze salon. Met verschillende specialisaties weet zij een passend plan te maken voor elke huid type. Maar voor perfecte wenkbrauwen, moet je ook bij haar zijn. Gea vindt het heel belangrijk om je in totale ontspanning te brengen. Ze werkt met kwalitatief hoge producten en veel kennis. Haar passie voor massage en ontspanning, maakt het dan ook echte een wellness beleving.

Emma

Kapster i.o.

Geweldig nieuws bij Kapsalon Klazien! We hebben het genoegen om Emma, een getalenteerde kapster in opleiding te verwelkomen in ons team. Ze zal de komende 3 jaar bij ons stage lopen en we zijn ontzettend enthousiast over de kans om haar te begeleiden en te helpen groeien in haar carrière als kapper.