MEET THE TEAM

Klazien Hair en Beauty bestaat uit verschillende specialisten met jaren lange ervaring.
Hieronder een kort overzicht met onze specialisten.

Meet Klazien

Eigenaresse / Kapster / Nagelstyliste / Spray-tan

Eigenaresse van de salon!
Klazien heeft al 40 jaar ervaring in het kappersvak. En daarbij heeft ze deze prachtige salon geheel eigenhandig en met veel passie opgezet. Klazien is tevens nagelstyliste, dus voor de mooiste nagels moet je bij haar zijn! Klazien is bevoegd om in de schoonheidssalon aan de slag te gaan, maar haar dochter Gea heeft dit stokje van haar overgenomen. Sinds kort is zij ook actief als spray-tan specialist. Met andere woorden Klazien kan jou het hele totaal pakket aanbieden. Dus als je niet steeds willen wisselen van kapper of specialist, dan staat Klazien voor jou klaar.

Meet Gea

Eigenaresse / Kapster / Schoonheidsspecialist / Spray-tan

Mede-eigenaresse van de salon. Gea is de schoonheidsspecialiste bij Klazien Hair en Beauty. Zij kan je huid weer laten stralen na een ontspannende behandeling in onze salon. Maar voor perfecte wenkbrauwen, moet je ook bij haar zijn. Gea is tevens werkzaam als spray-tan specialist, en kan dus iedereen een egaal, stralende en bruine huid bezorgen. En wil je liever bij haar in de kapsalon zitten, dan kan dat ook nog.

Meet Marianne

Kapster

Al vanaf kleins af aan wou zij graag kapster worden, en dat is gelukt. Marianne is al bijna 25 jaar werkzaam in onze kapsalon. Bijna 25 jaar geleden is Marianne bij ons komen werken, als vervangster voor een zieke kapster, en gelukkig is ze ook nooit meer weg gegaan. Knippen, kleuren, permanenten, föhnen en watergolf alles vind ze leuk om te doen. Van een bad hair day, naar fabulous big hair. Marianne kan het allemaal!

Onze ambitie is om het maximale uit jouw haar te halen.
Het laat namelijk duidelijk zien wij jij bent.

Life is to short, to look boring.